Partnerschap

McAfee Enterprise en FireEye zijn nu Trellix

2 min. leestijd
Placeholder for Meeting hallway glass wallsMeeting hallway glass walls
McAfee

Share

Symphony Technology Group (STG) heeft vandaag de lancering aangekondigd van Trellix, een nieuw bedrijf dat extended detection and response (XDR) levert aan organisaties met een focus op het versnellen van technologische innovatie door middel van machine learning en automatisering.

In 2021 nam STG zowel FireEye als McAfee over. In oktober 2021 werd de fusie van de twee bedrijven afgerond en krijgen nu de nieuwe naam: Trellix. "We zijn ongelooflijk enthousiast om Trellix in het STG-portfolio te hebben", zegt William Chisholm, managing partner bij STG. "Klanten kunnen verwachten dat Trellix's levende beveiligingsplatform voor gedurfde innovatie in de hele XDR-markt zal zorgen."

Niet alles van McAfee Enterprise is gebundeld in Trellix, met de secure service edge-portfolio, waaronder cloud access security broker, secure web gateway, en zero-trust network access zullen later dit kwartaal worden afgesplitst.

Trellix heeft naar verluidt een gecombineerd klantenbestand van 40.000, ongeveer 5.000 werknemers en bijna 2 miljard dollar aan inkomsten.

Het verhaal achter de naam Trellix

De nieuwe naam doet denken aan de structuur van een trellis, een sterk en veilig raamwerk dat wordt gebruikt om de gestructureerde groei van klimplanten en bomen te ondersteunen. Trellix zal zijn merkbelofte waarmaken om veerkrachtige en betrouwbare organisaties op te bouwen door middel van levende beveiligingstechnologie die leert en zich aanpast om activiteiten te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingsactoren.

"Nu de organisaties van vandaag digitale transformatie nastreven, is een sterk beveiligingsfundament vereist om voortdurende innovatie, groei en veerkracht te garanderen", zegt Bryan Palma, chief executive officer van Trellix. "Het XDR-platform van Trellix beschermt onze klanten doordat we beveiliging tot leven brengen met automatisering, machine learning, uitbreidbare architectuur en threat intelligence."

Over STG

Symphony Technology Group (STG) is een private equity partner voor marktleidende bedrijven in data, software en analytics. De onderneming brengt expertise, flexibiliteit en middelen in om strategische waarde op te bouwen en het potentieel van innovatieve bedrijven te ontsluiten. STG werkt samen om klantgerichte, marktleidende portfoliobedrijven op te bouwen en streeft ernaar duurzame groeifundamenten te creëren die waarde toevoegen aan de bedrijven waarmee zij samenwerkt. Het bedrijf is toegewijd aan het transformeren en bouwen van uitstekende technologiebedrijven in samenwerking met toonaangevende managementteams. STG's uitgebreide portefeuille bestaat uit meer dan 35 wereldwijde bedrijven.

Over Trellix

Trellix is een wereldwijd bedrijf dat de toekomst van cybersecurity opnieuw definieert. Het open en native platform voor extended detection and response (XDR) van het bedrijf helpt organisaties die worden geconfronteerd met de meest geavanceerde bedreigingen van vandaag vertrouwen te krijgen in de bescherming en veerkracht van hun activiteiten. De security-experts van Trellix, samen met een uitgebreid partnerecosysteem, versnellen technologische innovatie door middel van machine learning en automatisering om meer dan 40.000 zakelijke en overheidsklanten te ondersteunen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates