Succesverhaal Broadforward

Telenet kiest Infradata voor Next-Gen Equipment Identity Register

1 min. leestijd
BroadForward

Share

Infradata zet Next Generation Equipment Identity Register (EIR) van BroadForward in bij Telenet, waardoor centrale verificatie mogelijk wordt van apparaten over legacy en mobiele netwerken van de volgende generatie.

Telenet Group, de grootste aanbieder van kabelbreedbanddiensten en de op twee na grootste mobiele operator in België, heeft vandaag aangekondigd dat Infradata is geselecteerd om hun bestaande Legacy Equipment Identity Register (EIR) te vervangen door de BroadForward Next-Generation EIR.

Telenet biedt quadruple-play-services, bestaande uit video, breedbandinternet en vaste telefonie (VoIP), en mobiele spraak- en datadiensten aan 4,9 miljoen serviceabonnees. De overname van de mobiele operator Base stelt Telenet in staat te profiteren van aanzienlijke operationele synergieën tussen hun vaste en mobiele netwerkactiva. 's Werelds grootste internationale tv- en breedbandbedrijf, Liberty Global, bezit een belang van 57,8% in Telenet.

Infradata is de toonaangevende expert en gecertificeerde wederverkoper van het volledige assortiment BroadForward-producten, waaronder Next-Gen producten voor routering, samenwerking, beveiliging en nummerportabiliteit. Infradata is door Telenet geselecteerd op basis van hun uitgebreide ervaring in ontwerp, implementatie en ondersteuning van BroadForward-producten.

De volgende generatie EIR is een op software gebaseerde oplossing met meerdere protocollen, ontworpen om apparaten tussen 2G / 3G, 4G / LTE, 5G en vaste netwerken toe te staan ​​of te blokkeren. Het ondersteunt black-, grey- en whitelisting, een onbeperkt aantal aangepaste lijsten (bijvoorbeeld VIP-lijst, uitzonderingenlijst, verdachte IoT-apparaten, enz.) En werkt zowel voor individuele IMEI's als voor IMEI-reeksen. Bovendien stelt de BroadForward EIR Telenet in staat om rapportage van apparaattypen te genereren (model / type / softwareversie), evenals rapportage en kennisgeving bij detectie van black- en greylist.

Luk Bruynseels, VP Mobile Technology bij Telenet, over Infradata, "In een geconvergeerd netwerk zoals het onze, is de mogelijkheid om de toegang van apparaten tot onze netwerken te beheren van vitaal belang. We moeten in gedachten houden dat op wereldwijde schaal verwacht wordt dat de Internet Of Things (IoT) -sensors en -apparaten, mobiele telefoons als de grootste categorie verbonden apparaten al in 2018 zullen passeren. Als de toonaangevende expert in BroadForward-producten, heeft Infradata onze behoefte aan een Next-Generation-EIR gedetecteerd en vervuld, waardoor we ons apparaatbeheer en beveiligingsmogelijkheden hebben uitgebreid om meer apparaattypen in meerdere netwerken te dekken ."

Infradata Managing Director Nico van Buitenen voegde toe: "De strategie van Telenet is om hun mobiele en vaste netwerkactiva te integreren om gebruiksvriendelijke quadruple-play-producten te bouwen, waaronder spraak-, internet-, televisie- en mobiele diensten. Infradata biedt een unieke expertise om Telenet te ondersteunen bij de implementatie en support van alle BroadForward-producten. Met deze Next Generation EIR-implementatie bieden we een uniforme beveiligingsfunctie die werkt op bestaande en toekomstige netwerken, en Telenet ondersteunt in hun strategie voor convergentie en overgang naar 5G."

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates