Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist Asset Visibility

Juniper Mist Asset Visibility biedt nauwkeurige locatie-analyse met behulp van vBLE-technologie voor het volgen van assets en personen, waardoor het plannen van onroerend goed en het begrijpen van klantstromen wordt verbeterd.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Maximaliseer asset visibility en locatie-inzichten met Juniper Mist

Maximaliseer asset visibility en locatie-inzichten met Juniper MistMaximaliseer de zichtbaarheid van assets en locatie-inzichten met Juniper Mist De Juniper Mist Asset Visibility-service biedt gedetailleerde locatie-analyse om assets en personen eenvoudig te lokaliseren. Met gepatenteerde virtual Bluetooth® LE (vBLE) technologie geïntegreerd in Juniper Access Points kunnen klanten gebruikmaken van hun bestaande mobiele infrastructuur voor zichtbaarheid en tracking van resources.

De combinatie van vBLE en machine learning in de Juniper Mist-cloud zorgt voor nauwkeurige tracking op kamer- en zone-niveau voor objecten met Bluetooth® LE asset tags en Bluetooth-geschikte mobiele apparaten.Onze API-gerichte aanpak stelt interne en externe ontwikkelaars in staat om toegang te krijgen tot zone-analyse, wat resulteert in betere planning van onroerend goed en begrip van de beweging van klanten binnen uw bedrijfslocatie. Asset Visibility is slechts een van de locatiediensten die wij aanbieden, naast User Engagement, Contact Tracing en Premium Analytics.

Kernpunten:

  • Maakt gebruik van verkeerspatroonanalyse om productplaatsingsstrategieën te verbeteren.
  • Optimaliseert de toewijzing van personeel op basis van vraagpatronen.
  • Efficiënt lokaliseren en ophalen van assets.
  • Maximaliseert het gebruik van fysieke ruimte.


Juniper Mist Asset Visibility

Functies en voordelen

Maak gebruik van onze op Bluetooth® LE gebaseerde oplossingen om moeiteloos essentieel personeel, zoals verpleegkundigen, beveiligingspersoneel en verkoopvertegenwoordigers, te lokaliseren. Traceer waardevolle assets uitgerust met Bluetooth® LE-tags, zoals IV-pompen, heftrucks en andere waardevolle items, voor verbeterd assetbeheer en beveiliging.

Lever schaalbare en kosteneffectieve oplossingen voor assetzichtbaarheid door Juniper Access Points te implementeren met een geïntegreerde, gepatenteerde en dynamische 16-element richtantenne-array. Met de toegevoegde kracht van onbewaakte machinale leerprocessen maakt onze vBLE-oplossing het voor bedrijven mogelijk om uitgebreide zichtbaarheid van assets te realiseren en tegelijkertijd kosten te optimaliseren.

Ontgrendel de kracht van volledige automatisering en naadloze integratie met externe applicaties met behulp van de Juniper Mist SDK, beschikbaar voor zowel iOS- als Android-platforms. Met toegang tot 100% open API's biedt deze service uitgebreide controle en flexibiliteit bij de ontwikkeling en integratie van uw applicaties.

Verkrijg waardevolle inzichten uit uw enterprise-netwerk met behulp van onze Asset Visibility-service, waarmee u tot 30 dagen aan gegevens kunt analyseren. Dit vereenvoudigt het verkrijgen van bruikbare inzichten, waardoor u wekelijkse schema's van terugkerende bezoekers (zowel klanten als werknemers) kunt raadplegen en weloverwogen beslissingen kunt nemen met betrekking tot de toewijzing van middelen en de introductie van premium services.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2