Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist WAN Assurance

Vereenvoudigde SD-WAN-activiteiten, verbeterde gebruikerservaringen en snellere probleemoplossing met AI-gedreven inzichten.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Netwerkimplementatie vereenvoudigen en gebruikerservaringen verbeteren met Juniper Mist WAN assurance

Juniper Mist WAN Assurance revolutioneert netwerkimplementatie en -activiteiten door processen te vereenvoudigen, zichtbaarheid in eindgebruikerservaringen te verbeteren en probleemoplossing voor SD-WAN te versnellen. Met behulp van de kracht van Mist AI, Session Smart Routers en SRX Series Firewalls biedt Juniper geavanceerde netwerkautomatisering en diepgaande inzichten om gebruikers-, apparaat- en applicatie-ervaringen te optimaliseren in filialen en externe locaties.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uitgebreide zichtbaarheid van WAN-gebruikerservaringen, met de nadruk op context gebaseerd op applicaties.
  • End-to-end analyse van gebruikersinvloeden met gebruik van WLAN-, LAN- en WAN-telemetriegegevens.
  • Geautomatiseerde detectie en oplossing van gateway-misconfiguraties en defecte interfaces.
  • Gedetailleerde gezondheidsinzichten in Session Smart Routers, SRX Series Firewalls en WAN-links.
  • Vereenvoudigde configuratie en implementatie van Session Smart Routers voor vereenvoudigde activiteiten.
WAN Assurance

Functies en voordelen

Krijg zichtbaarheid in service-level ervaringen (SLE's) door het monitoren en handhaven van belangrijke statistieken zoals applicatieresponstijden, WAN-linkstatus, gateway-gezondheid en algehele netwerkcondities. Analyseer de impact van deze statistieken op de ervaringen van eindgebruikers en gebruik ze proactief om factoren die service-degradatie veroorzaken te identificeren en aan te pakken.

Dankzij door AI aangedreven intelligentie, evalueer de invloed van netwerklatentie, jitter, pakketverlies en verschillende netwerkstatistieken op eindgebruikerservaringen op applicatieniveau. Bovendien verkrijg waardevolle inzichten in de gezondheid van gateways, inclusief CPU- en geheugenbenutting, evenals het gebruiksniveau van links.

Door integratie met de Marvis Virtual Network Assistant (VNA) -service maakt WAN Assurance proactieve detectie van WAN-gateway-afwijkingen mogelijk, waardoor vroegtijdige identificatie en oplossing van applicatieproblemen mogelijk is voordat ze van invloed zijn op eindgebruikers.

Met de Marvis-conversatie-interface kunnen IT-teams natuurlijke taalvragen gebruiken om efficiënt netwerk- en probleemoplossingsinformatie te verkrijgen. Door vragen te stellen als "Waarom ervaart mijn gebruiker slechte videochat-prestaties?", kunnen ze snel en nauwkeurige antwoorden ontvangen van de Virtual Network Assistant (VNA). Deze intuïtieve interface stroomlijnt het proces van het verkrijgen van relevante inzichten en het snel oplossen van problemen.

Configureer en start moeiteloos uw SD-WAN-infrastructuur op, inclusief WAN-links, serviceprovisionering en beveiligingsbeleid, via de gecentraliseerde Juniper Mist Cloud. Met zero-touch provisioning (ZTP) worden locatie-implementaties gestroomlijnd en het gebruik van configuratiesjablonen vergemakkelijkt een snelle en schaalbare implementatie van uw gedistribueerde SD-WAN-netwerk.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2