Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist Wired Assurance

Juniper Mist Wired Assurance combineert cloudbeheer, Mist AI en EX Series Switches om netwerkactiviteiten te stroomlijnen.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Revolutioneer het beheer van het campusnetwerk met Juniper Mist wired assurance

Juniper Mist Wired Assurance tilt netwerkbeheer in campusomgevingen naar een hoger niveau door de integratie van cloudbeheer en Mist AI. Deze krachtige combinatie revolutioneert operaties, verbetert apparaatervaringen en stelt een nieuwe standaard voor netwerkprestaties. De Juniper Mist-cloud vereenvoudigt implementatie en beheer van campusfabric, terwijl Mist AI de operationele efficiëntie verbetert en uitgebreide zichtbaarheid biedt in de prestaties van verbonden apparaten.

Met Wired Assurance kunnen IT-teams de mean time to repair (MTTR) aanzienlijk verminderen en een nieuw tijdperk van ervaringsgerichte netwerken inluiden. De integratie van Mist AI met EX Series Switches biedt waardevolle inzichten in de gezondheid van switches en pre- en post-verbindingsservice-level metrics, waardoor IT-teams geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en optimale netwerkervaringen kunnen leveren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Vereenvoudigd beheer van Juniper EX Series Switches via de Juniper Mist-cloud.
  • Snelle implementatie van campusfabric-architecturen op basis van intentie, waardoor de insteltijd wordt verkort.
  • Naadloze integratie en automatisering met systemen van derden via open API's, waardoor interoperabiliteit mogelijk is in multivendoromgevingen.
  • AI-gedreven inzichten bieden een diepgaand begrip van switch-prestaties voor verbeterde netwerkoptimalisatie.
  • Vereenvoudigde configuratie van sites en switches met behulp van sjablonen en poortprofielen, waardoor consistentie en efficiëntie worden gewaarborgd.
  • Proactieve identificatie van oorzaken en geautomatiseerde zelfsturende acties, waardoor inspanningen voor probleemoplossing worden geminimaliseerd en de betrouwbaarheid van het netwerk wordt verbeterd.
Wired Assurance

Functies en voordelen

Stel cloud-ready EX Series Switches moeiteloos in en los problemen op met zero-touch provisioning (ZTP) via een activeringscode, waardoor naadloze plug-and-play-functionaliteit mogelijk is. Dit proces vermindert onboarding-fouten, bespaart tijd en verbetert de algehele operationele efficiëntie. Zodra sjablonen en profielen zijn geconfigureerd, zorgt de implementatie van colorless ports ervoor dat apparaten automatisch de juiste configuraties aannemen.

Stel uniforme en efficiënte configuraties in met universele sjablonen en profielen die beschikbaar zijn in de cloud. Met slechts een paar klikken kunt u moeiteloos campusfabric-architecturen maken en beheren die in overeenstemming zijn met uw intenties. Deze aanpak bevordert standaardisatie van implementatie en biedt tegelijkertijd flexibiliteit om site- of switchattributen aan te passen indien nodig.

Krijg waardevolle inzichten in de prestaties van uw bedrade netwerk via pre- en post-verbinding metrics, die zichtbaarheid bieden in netwerkdoorvoer, succesvolle verbindingen en switchgezondheid. Elimineer giswerk en beoordeel nauwkeurig de kwaliteit van de ervaring voor gebruikers, bedrade apparaten en IoT-eindpunten. Zorg ervoor dat service-level expectations (SLE's) worden nagekomen door een uitgebreid begrip van de prestaties van uw netwerk.

Krijg inzicht in de prestaties van uw bedrade switches in de loop van de tijd met uitgebreide metrieken op apparaatniveau, inclusief CPU- en geheugengebruik, evenals de status van Virtual Chassis. Op poortniveau kunt u belangrijke statistieken bijhouden, zoals overgedragen bytes, verkeersgebruik en stroomverbruik, waardoor een gedetailleerd begrip van netwerkprestaties en resourcegebruik wordt geboden.

Handhaaf optimale switchoperaties door belangrijke gezondheidsmetrieken in multivendoromgevingen te monitoren, zoals firmware-compliance, VLAN-status en switch-Wi-Fi-access point (AP) affiniteit. Deze functionaliteit is bijzonder effectief wanneer Juniper draadloze AP's worden gecombineerd met de switches, waardoor naadloze integratie en uitgebreide zichtbaarheid in de gezondheid en prestaties van het netwerk worden gegarandeerd.

Maak optimaal gebruik van 100% open en programmeerbare API's om volledige automatisering van switch-activering, onboarding en configuratie te bereiken. Integreer naadloos met systemen van derden, zoals ServiceNow en Splunk, die API's ondersteunen, waardoor geautomatiseerd ticketing, probleemoplossing en andere waardevolle functionaliteiten mogelijk zijn. Deze integratie verbetert de operationele efficiëntie en stroomlijnt processen voor verbeterd netwerkbeheer.

Haal moeiteloos netwerkinzichten uit uw hele onderneming door tot 30 dagen aan gegevens te analyseren, waardoor het proces wordt gestroomlijnd en resourceafstemming in reactie op veranderende vereisten wordt vergemakkelijkt. Deze mogelijkheid stelt u in staat geïnformeerde beslissingen te nemen en resources effectief te optimaliseren.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2