Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS DR

TEHTRIS DECEPTIVE RESPONSE en zijn honeypots imiteren machines en -diensten om indringers voor de gek te houden.

Placeholder for Tehtris overview without logoTehtris overview without logo

Een effectief, preventief real-time alarmsysteem

TEHTRIS Deceptive Response biedt een effectief real-time alarmsysteem, voorafgaand aan inbraken, waardoor je een extra overzicht krijgt van de beveiliging van je systemen en infrastructuren. Door schijnbronnen aan je netwerk toe te voegen, lokken deze detectoren aanvallers en voorzien ze je van rapporten en event dashboards.

Onthult de aanwezigheid van een kwaadaardige actor

In tegenstelling tot producten die enorme hoeveelheden gegevens moeten verwerken, met het risico op het genereren van valse alarmen, activeert de Deceptive Response-service van TEHTRIS alleen wanneer er daadwerkelijke interactie plaatsvindt. Dit wordt gedaan omdat het doorgaans niet de bedoeling is dat deze valse machines, die niet officieel aanwezig zijn op het productienetwerk, worden gemanipuleerd of aangevallen. Bij TEHTRIS wordt er dus pas actie ondernomen wanneer er werkelijk sprake is van interactie met de verdachte machines. Hierdoor wordt de efficiëntie van het systeem geoptimaliseerd en worden onnodige waarschuwingen voorkomen.

Een extra moeilijkheid voor hackers

Wanneer een hacker zich richt op een netwerk dat is uitgerust met TEHTRIS Deceptive Response, loopt hij het risico de verkeerde machines, de zogenaamde decoys, tegen te komen en zo een alarm te activeren. De hacker heeft geen recht om een fout te maken, wat zijn interne verkenningssessies en laterale bewegingen zal bemoeilijken.

  • Uitbreidbaar op netwerkniveau - kan alle VLAN's in een netwerkzone dekken zonder handmatig een nepmachine in te zetten in elk VLAN.
  • Risicovrije integratie - wijzigt geen systemen in productie, maar voegt gewoon dummy machines toe, zonder het risico bestaande onderdelen te verstoren.
  • Verhoogde kracht - omvat een reeks honeypots die geïntegreerd zijn in het TEHTRIS XDR Platform met tools voor SOAR, CTI, Hunting, Compliance, incidentbeheer, etc.
  • Security - draait op apparatuur die gebruik maakt van de TEHTRIX distributie, waarvan de gehele schijf versleuteld is, met geavanceerde beschermingsmechanismen zoals RBAC in de kernel en anti-0-day bescherming.
  • Eenvoud - vereenvoudigt de complexiteit van honeypotprojecten aanzienlijk, in operationele modus, waarbij TEHTRIS de implementatie en het operationele onderhoud voor haar rekening neemt.
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates