Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS MTD

Verbeterde beveiliging op Android en iOS met TEHTRIS Mobile Threat Defense (MTD).

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Onze klanten en die van TEHTRIS hebben het ons verteld: alleen het beheren van mobiele omgeving met Mobile Device Management (MDM) is niet langer voldoende. Een detectie- en hersteloplossing is essentieel geworden.

Met TEHTRIS MTD kun je:

  • Smartphones beschermen met telefoon poortscans, detectie van telefoon rootrechten, opsporing van alternatieve winkels, opsporing van kwaadaardige injection in een bibliotheek, enz.
  • Schadelijke sites op een zwarte lijst zetten met geavanceerde TEHTRIS DNS Firewall bescherming.
  • In het geval van een compromittering, de TEHTRIS MTD herstelfuncties gebruiken om op afstand kwaadaardige APK's te verwijderen of DNS-isolatie uit te voeren op de gecompromitteerde mobiele telefoon.
  • Eigen SOAR-playbooks voor DNS-isolatie en aangepaste pushmeldingen maken.
  • Controle houden over de beveiliging van je mobiele omgeving met exclusieve TEHTRIS MTD meldingen met aanpasbare waarschuwingsdrempels.

Totale zichtbaarheid en bescherming voor je mobiele omgeving

Krijg direct 360° zicht op je gehele mobiele omgeving. TEHTRIS MTD kan snel worden geïnstalleerd en ingezet, zonder dat de gebruiker instellingen hoeft te wijzigen of actie hoeft te ondernemen. Je apparaten worden op afstand beschermd via SaaS. Het houdt je in real-time op de hoogte van aanvallen op je omgeving, dankzij de beveiligingswaarschuwingen van het TEHTRIS XDR Platform.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates