Placeholder for Tehtris Partner / ResellerTehtris Partner / Reseller
Elite Partner

TEHTRIS NTA

Monitor en detecteer netwerkinbraken in realtime met TEHTRIS Network Traffic Analysis (NTA).

Placeholder for Tehtris overview without logoTehtris overview without logo

Kwaadaardige activiteiten laten aanzienlijke sporen achter op netwerken, die vaak niet gezien worden. Aanvallen kunnen alleen worden ingedamd door intensievere monitoring. Met TEHTRIS NTA monitor je je netwerken: de detectie van afwijkende activiteit in het verkeer versterkt je reactievermogen.

TEHTRIS NTA monitort, op basis van flow capture, stromen in en uit een bepaalde perimeter, evenals eventuele laterale bewegingen. Met een database van meer dan 60.000 gekwalificeerde regels detecteert TEHTRIS NTA 24/7 afwijkende verkeersactiviteiten met behulp van analyse van netwerkhandtekeningen en gedragsanalyse (TEHTRIS CYBERIA Artificial Intelligence). Onze oplossing is aangepast aan zowel IT- als OT-omgevingen en versterkt de cybersecurity op apparaten die vaak worden vergeten (printers, industriële robots, enz.). Er is geen extra implementatie- of onderhoudsproces van jouw kant nodig.

Geïntegreerd met het TEHTRIS XDR Platform, verrijken NTA-waarschuwingen je onderzoekscontexten wanneer er een afwijking of verdachte activiteit (scan, exploit, enz.) wordt waargenomen op je netwerken.

Voordelen van TEHTRIS NTA:

  • Snelle implementatie en integratie
  • Flowbewaking voor alle apparaten die zijn aangesloten op je netwerken, zowel intern als extern (serviceproviders, bezoekers, etc.)
  • + 60.000 MITRE-compatibele regels die voortdurend worden bijgewerkt
  • + 40 waarschuwingscategorieën
  • Forensische analyse op basis van ruwe gegevens
Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates