Protocol interworking function

Zorg voor integratie en een soepele overgang tussen protocollen.

In de afgelopen decennia zijn er een groeiend aantal signaleringsprotocollen en interfaces geïntroduceerd voor vaste en mobiele netwerken. Dit om verschillende connectiviteit, functies en kenmerken te bieden voor veel producten van een aantal leveranciers.

Terwijl de telecomsector nog steeds vertrouwt op SS7- en Diameter-gebaseerde connectiviteit, zal HTTP/2 worden geïntroduceerd als het aangewezen 5G Next Generation Core Network-protocol.

Het gebruik van meerdere protocollen en technologiedomeinen vereist Protocol Interworking. Dit is niet alleen vereist om de integratie en een soepele overgang tussen protocollen van bestaande Mobile Fixed/WiFi- of IT-domeinen te garanderen, maar ook om de connectiviteit met de 5G Core mogelijk te maken. Voor de meeste leveranciers, operators en integrators resulteert dit in het toevoegen van nieuwe interfaces aan individuele netwerkproducten, die meestal eindigen in kostbare, tijd- en resource-intensieve ontwikkelingsprojecten.

Nomios Nederland levert een Interworking Gateway, die any-to-any interworking, routing en service orchestration biedt. Deze hoogwaardige oplossing is ontworpen om signalering use cases voor netwerk- en IT-systemen van elke leverancier mogelijk te maken, zonder R & D.

Maak verbinding

Onze 5G & mobile experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw security- en netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog