Media & broadcasting

Onze experts op het gebied van media, gaming en broadcasting helpen bedrijven om te floreren in het voortdurend veranderende technologielandschap van de sector.

Placeholder for Young boy watching tablet headphonesYoung boy watching tablet headphones
Introductie

Secure and connected

Consumenten stemmen hun media-ervaringen steeds meer af op hun individuele behoeften. Mediabedrijven vechten om aandacht en streven ernaar consumenten te helpen navigeren in de overvloed aan gratis en betaalde content. Wij creëren de veilige en verbonden digitale basis die mediabedrijven in staat stelt zich aan te passen, te experimenteren en te innoveren om hogere inkomsten en marktaandelen veilig te stellen.

Broadcast televisie, radio, film, animatie, evenementenproductie, facility houses, interactieve media en game design. Wij werken met bedrijven in alle mediasectoren om hen te helpen bij de verschuiving van traditionele bedrijfsmodellen naar bedrijven, merken en inkomstenstromen die gebruik maken van digitale content en platforms. Wij zorgen ervoor dat zij vooroplopen in de digitale transformatie die immense veranderingen in deze complexe en evoluerende industrie teweegbrengt.

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Media & broadcasting bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
NEP Broadcasting Logo
Gamesys Group Logo
RTL Nederland Logo
Endemol Shine Group Logo
Framestore Logo
Talpa Network Logo
Uitdagingen voor de sector

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen onderstrepen de behoefte aan robuuste en veilige netwerkoplossingen die zijn afgestemd op de unieke eisen van de media- en broadcastindustrie.

Cyberaanvallen beperken

Voortdurend verdedigen tegen en reageren op cyberdreigingen blijft een kritieke prioriteit.

Distributed levering van content

Om ervoor te zorgen dat content snel en betrouwbaar in verschillende regio's wordt afgeleverd, is een complex en kostbaar contentnetwerk nodig.

Hoge bandbreedte eisen

Mediabedrijven hebben veel bandbreedte nodig om grote bestandsoverdrachten en high-definition streaming te ondersteunen.

Data en IP beschermen

Het beschermen van intellectueel eigendom en gevoelige gegevens tegen ongeautoriseerde toegang is een constante uitdaging.

Naleving van gegevensprivacy

Het naleven van wetten voor gegevensbescherming zoals GDPR is van cruciaal belang om aanzienlijke boetes en reputatieschade te voorkomen.

Schaalbaarheid en flexibiliteit van het netwerk

Schaalbare en flexibele netwerken zijn nodig om aan fluctuerende eisen te voldoen, vooral tijdens grote evenementen.

Uitdagingen voor cloudintegratie

Het efficiënt integreren van cloudservices voor opslag en distributie met behoud van security is een complexe noodzaak.

Tekort aan expertise

Er is een hardnekkig tekort aan geschoold personeel voor het beheren van complexe netwerkarchitecturen.

Filmstudio Framestore overtreft verwachtingen met fail-proof firewalls

Een bedrijf voert af en toe werkzaamheden uit om de risico's van verouderde technologie te beperken. Maar voor Framestore was dit geen optie omdat de configuratie en de mogelijkheden van de bestaande oplossing de schaalbaarheid rond het toenemende gebruik van cross-netwerk resources beperkte.

Wetend dat het bedrijf zich moest aanpassen, heeft Framestore Nomios ingeschakeld om zich te laten adviseren over de meest effectieve firewalls om infrastructuur-as-code mogelijk te maken. Dit zou niet alleen de business beschermen, maar ook een positieve impact hebben op de prestaties, met 1-click implementaties en het gebruik één single source of truth.

Placeholder for Behind the scenes as FramestoreBehind the scenes as Framestore
Case study
Aanbevolgen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Marcel HoogendoornMarcel Hoogendoorn

Marcel Hoogendoorn

Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog