SOAR

Security Orchestration, Automation and Response

Versnel de reactie op incidenten met automatisering, processtandaardisering en integratie met jouw bestaande beveiligingstools.

Placeholder for Remote browser isolationRemote browser isolation

Detectie van bedreigingen is slechts de helft van de beveiligingsvergelijking. Je hebt ook slimme incidentrespons nodig om het groeiende volume van waarschuwingen, meerdere tools en personeelstekorten het hoofd te bieden. Volwassen organisaties kiezen voor een enkel SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) en werken met consulting en managed services om hun Security Operations Centers te verbeteren. Deze proactieve benadering van beveiligingsrisico's levert de cruciale elementen van een succesvolle zero trust-strategie.

Voordelen

Sneller reageren op beveiligingsproblemen

Integreer een SOAR-platform in jouw bestaande beveiligingsinfrastructuur en creëer een gecentraliseerd knooppunt dat de zichtbaarheid van problemen verbetert en de reactie op incidenten versnelt.

icon Versnelde reactie op incidenten
Versnelde reactie op incidenten
Jouw analisten worden geconfronteerd met een stortvloed aan waarschuwingen, met een vaak verwarrend scala aan tools tot hun beschikking. Automatisering helpt incidenten te verrijken met informatie over bedreigingen, zodat ze snel schadelijke phishing-aanvallen of malware-infecties op meerdere endpoints kunnen oplossen of hun aandacht kunnen richten op kritischer taken.
icon Beveiligingsoperaties beheren
Beveiligingsoperaties beheren
Jouw SOC-analisten besteden misschien veel tijd aan de reactiemodus. Beheerde detectie- en reactie-experts kunnen hen helpen bij een meer proactief kwetsbaarheidsbeheer en endpointdiagnose, waarbij tools zoals Ansible worden gebruikt om problemen op te schalen en op te lossen wanneer ze zich voordoen.
icon Maximaliseer jouw beveiligingstools met orkestratie
Maximaliseer jouw beveiligingstools met orkestratie
Een SOAR-platform integreert jouw beveiligingstools en helpt je processen te centraliseren, te standaardiseren en te schalen. Het correleert beveiligingswaarschuwingen die door jouw SIEM worden gemarkeerd automatisch met feeds van bedreigingsinformatie voor schadelijke indicatoren, of integreert malwareanalyse in incidenten nadat deze in een sandbox tot ontploffing zijn gebracht.
Ons ecosysteem

Toonaangevende partners in SOAR

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog