SSE

Secure Services Edge

Bij het uitbesteden van support of het beheer van IT-infrastructuur of security, moet je zorgen voor afstemming op doelen en resultaten. Ontdek hoe het strategische partnerschap van Nomios bedrijfsbrede resultaten oplevert.

Placeholder for SSE header imageSSE header image
Introductie

Secure Service Edge

Secure Service Edge (SSE) is een raamwerk voor netwerksecurity dat zich primair richt op het verbeteren van de beveiliging voor toegang tot cloud-gebaseerde diensten en applicaties. Het draait om het implementeren van robuuste beveiligingsmaatregelen aan de netwerk-edge om gegevens en gebruikers te beschermen wanneer ze verbinding maken met de cloud. SSE geeft prioriteit aan het versterken van de secuirty, vooral voor externe en mobiele gebruikers die toegang hebben tot applicaties in de cloud.

Secure Services Edge

Waarom Nomios?

Nomios biedt uitkomst voor organisaties die in SSE oplossingen duiken. Onze diepgaande technische expertise en inzichten in de markt zorgen voor effectieve integratie en beheer van geavanceerde SSE-technologieën. Door samen te werken met verschillende partners, stemmen we geavanceerde technologie af op jouw organisatiedoelen, stemmen we netwerkarchitecturen nauwkeurig af en versterken we security frameworks om aan jouw behoeften te voldoen.

Onze specialisatie in cybersecurity biedt je organisatie de middelen om zich krachtig te verdedigen tegen dreigingen en je digitale activa te beschermen. Onze brede expertise is essentieel voor het optimaliseren van de SSE-implementatie, het minimaliseren van de latentie en het verbeteren van de netwerkprestaties, wat cruciaal is voor het handhaven van de operationele efficiëntie en klanttevredenheid. Met Nomios krijg je meer dan alleen SSE-oplossingen; je krijgt een partner die strategisch advies geeft, uitgebreide ondersteuning na de implementatie biedt en je IT-team essentiële vaardigheden bijbrengt, zodat je netwerkomgeving niet alleen veilig is, maar ook efficiënt en klaar voor de toekomst.

Kom in contact

Onze netwerkexperts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Chris Sell CTAChris Sell CTA
Kenmerken

SSE, een doorbraak in netwerksecurity en -toegang

Samen vormen deze kenmerken een robuust security framework, vooral belangrijk voor grote organisaties en enterprises.

Cloud-native architectuur

SSE-oplossingen zijn gebouwd voor de cloud en garanderen schaalbaarheid en flexibiliteit in het beheren van netwerkverkeer en security.

Zero Trust Network Access

ZTNA dwingt het principe af van "nooit vertrouwen, altijd verifiëren" en biedt veilige toegang tot applicaties op basis van gebruikersidentiteit en context.

Gegevensbescherming en verliespreventie

SSE biedt geavanceerde gegevensbescherming, waaronder Data Loss Prevention (DLP) om gevoelige informatie te beschermen tegen lekken of ongeautoriseerde toegang.

Dreigingen voorkomen

Het identificeert en vermindert actief verschillende cyberdreigingen en maakt daarbij gebruik van geavanceerde technologieën zoals sandboxing en antivirusbescherming.

Secure Web Gateway

SWG biedt veilige en compliant internettoegang door ongewenste software/malware te filteren uit door de gebruiker geïnitieerd web/internetverkeer.

Firewall as a Service

SSE omvat firewalldiensten in de cloud (FWaaS) voor uitgebreide inspectie en filtering van netwerkverkeer.
Voordelen

Een flexibele, geïntegreerde en efficiënte aanpak

Secure Services Edge (SSE) biedt een flexibele, geïntegreerde en efficiënte benadering van netwerken en security. De voordelen variëren van verbeterde bescherming en vereenvoudigd beheer tot kostenbesparingen en ondersteuning voor moderne IT-praktijken zoals werken op afstand en cloud computing. Het invoeren van SSE kan worden afgestemd op de strategische doelen van een organisatie en biedt een robuust raamwerk voor het navigeren door het complexe en dynamische landschap van de huidige digitale bedrijfsomgeving.

icon Verbeterd beheer in gedistribueerde omgevingen
Verbeterd beheer in gedistribueerde omgevingen
Stroomlijnt het beheer en verhoogt de security door gecentraliseerd beheer, waardoor het eenvoudiger wordt om beleid af te dwingen in verspreide omgevingen.
icon Verbeterde prestaties en minder latency
Verbeterde prestaties en minder latency
Door security en netwerkfuncties dichter bij de gebruikers te plaatsen, verbetert SSE de netwerkprestaties en minimaliseert het de latency
icon Robuust beheer van security risico's
Robuust beheer van security risico's
SSE zorgt voor efficiënte en consistente security door essentiële controles dicht bij de netwerk-edge te plaatsen, waardoor verschillende security risico's effectief worden beperkt.
icon Schaalbaarheid en flexibiliteit
Schaalbaarheid en flexibiliteit
De cloud-gebaseerde aard van SSE maakt snelle aanpassingen van middelen mogelijk om tegemoet te komen aan de behoeften van gebruikers, waardoor netwerken beter aanpasbaar en schaalbaar worden.
icon Geoptimaliseerde gebruikerservaring
Geoptimaliseerde gebruikerservaring
SSE verbetert de netwerksnelheid en vermindert vertragingen en zorgt voor veilige toegang tot applicaties en een superieure gebruikerservaring, ongeacht de locatie.
icon Vereenvoudigd beheer van security en netwerken
Vereenvoudigd beheer van security en netwerken
Door verschillende security en netwerkfunctionaliteiten in één systeem te integreren, vermindert SSE de complexiteit en maakt het eenvoudiger om beleid te beheren en af te dwingen vanuit één centraal punt.
FAQ resource

Secure Service Edge

Lees verder om te ontdekken hoe Secure Services Edge (SSE) aanzienlijke voordelen kan bieden aan organisaties, met name die met complexe en gedistribueerde IT-omgevingen.

Ons SSE partner-ecosysteem

Partners

Maak verbinding

Onze netwerkexperts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Yoast CTAYoast CTA