WaaS Wifi as a Service

Met Wifi as a Service (WaaS) beschik je over een betrouwbaar en toekomstbestendig wifi-netwerk dat altijd en overal beschikbaar is. Geen investeringen vooraf en geen complex onderhoud.

Placeholder for Wifi as a Service WaaSWifi as a Service WaaS

De afhankelijkheid van wifi netwerken wordt steeds groter, en de complexiteit van deze netwerken groeit mee. De ontwikkelingen van wifi gaan snel, ook hier gaat artificial intellegence en machine learning een steeds grotere rol spelen. Vaak hebben bedrijven zelf niet de middelen in huis om dit allemaal bij te houden. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Wifi as a Service, zodat ze verzekerd zijn van een wifi netwerk dat voldoet aan de wensen van nu en toekomstbestendig is.

WaaS wordt aangeboden als een dienst, dus bedrijven hoeven zelf geen fysieke producten te kopen, installeren en onderhouden. Door het afnemen van een wifi-abonnement hoef je je geen zorgen te maken over de investering (CapEx) en complexiteit van het beheren van je eigen wifi-netwerk. Je maandelijkse/jaarlijkse kosten zijn bekend (OpEx) en je kan eenvoudig je wifi-netwerk op- en afschalen als je behoefte veranderen.

Als je je wifi-netwerk gaat uitbesteden, betekent het niet dat je er geen inzicht meer op hebt. Via een dashboard heb je 24/7 inzicht in de status van jouw wifi-netwerken. Ook spreken we KPIs van de service af en evalueren we op vaste momenten hoe het ervoor staat en wat de ontwikkelingen zijn.

Wifi as a Service

Zes voordelen van WaaS

icon Geen investeringen vooraf
Geen investeringen vooraf
Er is geen kapitaalinvestering (CapEx) nodig. Zo elimineer je budgetonzekerheid met vaste maandelijkse operationele kosten (OpEx). Dit helpt bij het effectief plannen van je middelen.
icon Schaalbaarheid
Schaalbaarheid
WaaS kan eenvoudig worden opgeschaald naarmate de behoeften van het bedrijf groeien. Bedrijven kunnen eenvoudig extra access points toevoegen of verwijderen om aan de vraag te blijven voldoen.
icon Betere beveiliging
Betere beveiliging
Door het in huis halen van Wifi as a Service heb je ook direct de expertise en middelen om netwerken te beveiligen tegen bedreigingen van buitenaf. Hierdoor profiteer je van betere beveiliging dan wanneer je je eigen wifi-netwerk beheert.
icon Beheerde dienstverlening
Beheerde dienstverlening
Met WaaS hoef je je geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van je wifi-netwerk. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, implementatie en beheer van het netwerk. Hierdoor kan jij tijd en middelen vrijmaken voor andere belangrijke bedrijfsactiviteiten.
icon Verbeterde prestaties
Verbeterde prestaties
Met WaaS maak je gebruik van de nieuwste technologieën en zo worden de prestaties van jouw netwerk verbeterd. Dit resulteert in snellere, betrouwbaardere wifi-verbindingen en een betere gebruikerservaring voor werknemers en klanten.
icon Betere monitoring en rapportage
Betere monitoring en rapportage
Je profiteert van betere monitoring en rapportage van je wifi-netwerk. Wij verzamelen gegevens over het gebruik van je netwerk en identificeren problemen voordat ze kritiek worden.

Waarom kiezen voor Wifi as a Service van Nomios?

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Door onze kennis op gebied van networking en cybersecurity is jouw wifi-netwerk in betrouwbare handen. Samen kijken we naar jullie processen en wensen om zo tot een goede WaaS-oplossing te komen.

Wij niet afhankelijk van een vaste wifi-partner. We adviseren je merkonafhankelijk en kijken samen welke wifi-oplossing het beste aansluit bij jouw situatie.

Toonaangevende wifi-partners

Ons multi-partner ecosysteem

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog