XaaS Anything as a Service

Een overzicht van al onze diensten op gebied van networking en cybersecurity. Ontdek het gemak van Anything as as Service (XaaS).

Placeholder for XaaS Anything as a ServiceXaaS Anything as a Service

De X in XaaS kan voor verschillende dingen staan, onder andere Software, Network of Firewall. Wat al deze varianten gemeen hebben is dat zij een cloud-based service model zijn, kosten inzichtelijk maken, flexibiliteit en schaalbaarheid bieden.

Anything as a service

Zes voordelen van XaaS

icon Kostenbesparing
Kostenbesparing
XaaS maakt het voor bedrijven mogelijk om kosten te besparen die verband houden met IT-infrastructuur, zoals hardware, software, onderhoud en upgrades. In plaats van te investeren in dure apparatuur en licenties, kunnen bedrijven betalen voor diensten op basis van hun behoeften, waardoor de totale kosten worden verlaagd.
icon Schaalbaarheid
Schaalbaarheid
XaaS biedt bedrijven de mogelijkheid om IT-bronnen en -diensten op te schalen of af te schalen op basis van hun behoeften. Dit stelt bedrijven in staat om zich aan te passen aan veranderingen in vraag of onverwachte gebeurtenissen, zonder dat er grote investeringen in hardware of software nodig zijn.
icon Flexibiliteit
Flexibiliteit
XaaS biedt bedrijven de flexibiliteit om de diensten te kiezen die ze nodig hebben, evenals de mogelijkheid om tussen verschillende diensten te schakelen wanneer dat nodig is.
icon Toegankelijkheid
Toegankelijkheid
XaaS-diensten zijn doorgaans toegankelijk via internet, waardoor bedrijven de diensten vanaf elke locatie en op elk moment kunnen benaderen. Dit betekent dat werknemers op afstand kunnen werken en bedrijven 24/7 kunnen opereren.
icon Security
Security
XaaS-providers investeren doorgaans in robuuste beveiligingsmaatregelen om de gegevens en infrastructuur van hun klanten te beschermen. Dit biedt bedrijven toegang tot geavanceerde security-functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in-house
icon Innovatie
Innovatie
XaaS-providers zijn doorgaans gericht op innovatie, waarbij ze nieuwe diensten en functies ontwikkelen om te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Dit stelt bedrijven in staat om toegang te krijgen tot geavanceerde technologie zonder grote investeringen in onderzoek en ontwikkeling.
XaaS die voldoet aan jouw wensen

Oplossing op maat

Nomios is sterk in complexe situaties. Doorgaans werken wij aan de meest complexe netwerken en security projecten. Wij zijn in staat om maatwerk XaaS oplossingen te leveren die voldoen aan de wensen van jouw organisatie. Er zijn verschillende gradaties mogelijk, wij zijn flexibel en denken graag met je mee.

We adviseren je merkonafhankelijk en kijken samen welke XaaS-oplossing het beste aansluit bij jouw situatie.

Services die passen bij jouw organisatie

Onze XaaS oplossingen

Door onze multi-partner samenwerkingen kan je kiezen voor de XaaS-oplossing die bij jouw organisatie past.

Professional services

Onze experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken, of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Dit kan de eerste stap zijn van een mooie samenwerking.

Placeholder for Portrait of french manPortrait of french man
Artikelen

Laatste nieuws en blog