Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Mist AI and Cloud

Gebruik het Juniper Mist AI Platform om jouw netwerk toekomst klaar te maken. Door automatisering en inzichten te leveren, bespaart het platform tijd en geld, maximaliseert het de IT-productiviteit en levert het de beste netwerkervaring aan elke digitale gebruiker.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Juniper Mist AI is een AI-gedreven, cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van netwerken. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om netwerken te automatiseren, optimaliseren en veiliger te maken.

Met de komst van Juniper Mist AI hebben zij de eerste AI-gestuurde wired en wireless netwerk geïntroduceerd. Na de overname van Mist Systems in 2019 heeft Juniper het Mist AI platform volledig opgenomen in hun portfolio. Dit heeft ertoe geleid dat zij voor de vierde keer op rij als Leider zijn bestempeld in het Gartner® Magic Quadrant™ voor Wired & Wireless LAN.

Waarom kiezen organisaties voor het Juniper Mist AI Platform?

Het Juniper Mist AI Platform maakt netwerken voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar door ongekend inzicht in de gebruikerservaring te bieden. Het vervangt tijdrovende handmatige IT-taken door AI-gestuurde automatisering en zelfherstellende mogelijkheden, waardoor operationele netwerkkosten dalen en zowel tijd als geld wordt bespaard.

Daarnaast combineert Juniper enterprise-grade wifi, Bluetooth LE en IoT om de waarde van draadloze netwerken te verhogen via gepersonaliseerde locatiediensten zoals wayfinding, nabijheidsmeldingen en asset tracking. Met de gepatenteerde virtuele BLE-technologie zijn geen battery beacons of handmatige kalibratie nodig. Het platform breidt ook AI-efficiëntie en inzichten uit naar bedrade netwerken, inclusief campus fabrics en SD-WAN's, allemaal beheerd via de open, programmeerbare microservices cloudarchitectuur van Juniper Mist voor maximale schaalbaarheid en prestaties.

Juniper Mist

Oplossingen

Het Juniper Mist AI platform biedt een complete suite van AI-gedreven netwerkbeheeroplossingen die organisaties helpen hun netwerken te automatiseren, optimaliseren en veiliger te maken.

Wireless networking

Maak wifi voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar. Automatiseer activiteiten, bespaar tijd en geld en krijg inzicht in de gebruikerservaring van wifi.

Marvis VNA

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. De Virtuele Netwerk Assistent (VNA) is een essentieel onderdeel van het IT-team.

Wireless Access Points

Juniper biedt een enkelvoudig platform van ondernemingsklasse voor Wi-Fi 6, Bluetooth LE en IoT, voor draadloze connectiviteit en IoT-integratie.

Access Assurance

Juniper Mist Access Assurance handhaaft een veilige bekabelde en draadloze netwerktoegangscontrole met zero-trust-beleid voor alle apparaten, inclusief IoT en BYOD, via cloud-gehoste authenticatie.

IoT Assurance

Cloudgebaseerde oplossing voor IoT en BYOD met innovatieve identiteits- en beleidsfuncties voor naadloze onboarding van apparaten en veilige netwerkverbindingen.

Wi-Fi Assurance

Geautomatiseerde Wi-Fi-operaties met voorspellende mogelijkheden, waardoor inzicht wordt geboden in de servicelevels voor gebruikers.

Wired Assurance

Juniper Mist Wired Assurance combineert cloudbeheer, Mist AI en EX Series Switches om netwerkactiviteiten te stroomlijnen.

WAN Assurance

Vereenvoudigde SD-WAN-activiteiten, verbeterde gebruikerservaringen en snellere probleemoplossing met AI-gedreven inzichten.

Premium Analytics

Cloud-based network observability and business intelligence for actionable insights and optimized resource management.

Gebruikersbetrokkenheid

Juniper Mist User Engagement biedt kosteneffectieve en nauwkeurige real-time indoor locatiediensten met behulp van vBLE-arraytechnologie en cloud-based machine learning.

Asset Visibility

Juniper Mist Asset Visibility biedt nauwkeurige locatie-analyse met behulp van vBLE-technologie voor het volgen van assets en personen, waardoor het plannen van onroerend goed en het begrijpen van klantstromen wordt verbeterd.

Risk Profiling

AI-gedreven beveiligingsinformatie voor gedistribueerde toegangsnetwerken, waarbij het risico van gebruikers en IoT-apparaten wordt beoordeeld en één-tik-mitigatie met georuimtelijke tracking wordt mogelijk gemaakt.

Partnerschap

Nomios & Juniper Networks

We onderscheiden ons van concurrenten met onze bewezen capaciteiten in alle productoplossingen voor partners.

icon Elite Plus Partner
Elite Plus Partner
We maken deel uit van een selecte groep erkende partners wereldwijd.
icon 80+ gecertificeerde engineers
80+ gecertificeerde engineers
Onze Juniper-vaardigheden worden als best beoordeeld door 's werelds toonaangevende IT professionals.
icon Premium support
Premium support
Nomios levert NOC-services en premium support op wereldwijde schaal voor Juniper Networks.
icon 200+ wereldwijde referenties
200+ wereldwijde referenties
Bedrijven van elke omvang kiezen Nomios om te zorgen voor hun veilige digitale infrastructuur.
icon Wereldwijd partner van het jaar
Wereldwijd partner van het jaar
Nomios werd door Juniper Networks bekroond met de prestigieuze prijs voor Wereldwijd partner van het jaar.
icon Flexibele consumptiemodellen
Flexibele consumptiemodellen
Nomios kan Juniper-gebaseerde oplossingen leveren als Managed Services of Network-as-a-Service.
icon Partner Assured AI
Partner Assured AI
Partner Assurance is een nieuw niveau binnen het Juniper Partner Advantage-programma, dat partners onderscheidt met geavanceerde, schaalbare Juniper-praktijken, gevalideerd door een externe partij.
Voordelen

Mist AI & Cloud

Krachtige netwerkbeheeroplossing voor betere prestaties, beveiliging en lagere IT-kosten.

Geautomatiseerd beheer

Verminder IT-werklast en optimaliseer netwerkbetrouwbaarheid proactief.

Verhoogde prestaties

Ervaar snellere snelheden, lagere latentie en een betere gebruikerservaring.

Versterkte security

Bescherm gevoelige data tegen geavanceerde bedreigingen en cyberaanvallen.

Vereenvoudigd beheer

Centraliseer netwerkbeheer met een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde interface.

Lagere IT-kosten

Beperk uitgaven door automatisering, prestatieverbetering en verhoogde security.

Schaalbaarheid

Pas jouw oplossing moeiteloos aan, van klein tot groot netwerk.

Flexibiliteit

Beheer diverse netwerktypen, zoals bekabeld, draadloos en WAN.

Openheid

Integreer naadloos met andere netwerkoplossingen voor optimale flexibiliteit.
Veelgestelde vragen

Juniper Mist AI & Cloud

Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden bij het beslissen welke Mist-componenten je nodig hebt:

  1. De grootte en complexiteit van je netwerk
  2. Je budget
  3. Je specifieke behoefte
  4. Je toekomstige groei

We raden aan om met de basis van Mist AI te beginnen, je kan altijd groeien. Evalueer de verschillende Mist-componenten en functies om te bepalen welke het beste bij jou passen. En vraag om hulp, als Elite Plus Partner van Juniper Networks hebben wij de expertise in huis om je goed advies te geven.

Nee, je hoeft niet alle componenten van Juniper Mist te gebruiken om het platform te kunnen gebruiken. Je kunt beginnen met de basiscomponenten en later andere componenten toevoegen naarmate je behoeften groeien.

De basiscomponenten van Juniper Mist zijn:

  • Mist Cloud: Dit is het centrale platform voor het beheer van Mist AI-netwerken.
  • Mist Access Points: Dit zijn AI-gestuurde access points die voorzien zijn van geavanceerde functies zoals RF-optimalisatie en locatiebepaling.

Met deze twee componenten kun je al een eenvoudig Mist AI-netwerk opzetten en beheren. Dit kan je daarna, indien gewenst, uitbreiden met Marvis VNA en Marvis Minis, Mist Switches en Mist WAN Edge.

Ja, het Juniper Mist Platform kan samenwerken met andere netwerkapparatuur van verschillende leveranciers. Mist is ontworpen om een open en interoperabele oplossing te zijn, en ondersteunt standaarden zoals:

  • IEEE 802.11: Wi-Fi-standaarden
  • OpenConfig: Modelleringstaal voor netwerkconfiguratie
  • NETCONF: Protocol voor het beheren van netwerkapparaten

Wil je Mist AI zelf in actie zien?

Onze Juniper Mist AI experts laten je graag een demonstratie zien van de mogelijkheden van Mist. Ben je daarna helemaal enthousiast? Zet de volgende stap naar een Mist Proof of Concept (PoC). Dan kan je zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk en inzichtelijk het Mist Platform is.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates