Breedband & ISP

Veerkracht en betrouwbaarheid van breedband zijn de hoekstenen van de huidige digitale samenleving.

Placeholder for Black network cablesBlack network cables
Introductie

Secure and connected

Als breedband- of internetprovider lever je een van de meest essentiële diensten die van invloed zijn op het dagelijks leven van bedrijven, organisaties en het publiek.

Het is daarom essentieel dat jouw processen altijd optimaal zijn op het gebied van connectiviteit en beveiliging. Op beide gebieden kan je voor heel wat uitdagingen komen te staan die je wilt voorkomen of oplossen. Cybercriminaliteit, datalekken en connectiviteitsproblemen zijn slechts enkele voorbeelden. Begrijpen welke technologieën er zijn en het beste bij jouw situatie passen, is een veelvoorkomende uitdaging, aangezien er steeds meer technische oplossingen komen in een ruimte waar de concurrentie al hevig is.

Wij zijn er om je te helpen jouw weg te vinden in het technologielandschap en oplossingen op maat te bieden voor jouw branche.

Sluit je aan bij leiders in de sector

Breedband- en ISP-bedrijven die hun digitale infrastructuren aan ons toevertrouwen.
Eurofiber
EUnetworks
SES
Telenet Logo
Online nl Logo
Delta
Sector uitdagingen

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen benadrukken de noodzaak voor Breedband en ISP's om zich voortdurend aan te passen en te innoveren om tegemoet te komen aan de groeiende eisen en de zich ontwikkelende security dreigingen in hun sector.

Bescherming van kritieke infrastructuren

Voortdurende verdediging tegen ontwikkelende cyberdreigingen zoals DDoS-aanvallen en malware vraagt om geavanceerde en flexibele security maatregelen.

Netwerk schaalbaarder maken

Om de exponentiële groei van het internetgebruik bij te houden, zijn schaalbare netwerken nodig die de prestaties en betrouwbaarheid handhaven onder toenemende eisen.

Privacyregels naleven

Navigeren door de complexiteit van strenge wetten voor gegevensbescherming zoals GDPR is cruciaal om gebruikersgegevens te beschermen en het vertrouwen te behouden.

Zero trust implementeren

De overgang naar een zero trust security framework is een complexe maar essentiële taak om bescherming te bieden tegen zowel interne als externe dreigingen.

SD-WAN-oplossingen integreren

Het efficiënt beheren van verkeer en het verbeteren van de servicekwaliteit door middel van SD-WAN-integratie brengt ingewikkelde technische en operationele hordes met zich mee.

Betrouwbaarheid en uptime handhaven

Het garanderen van een continue hoge betrouwbaarheid en uptime is noodzakelijk, vooral gezien de grote impact die onderbrekingen kunnen hebben op de ervaringen van klanten en de bedrijfsvoering.

Complexiteit van het netwerk beheren

Om de groeiende complexiteit die IoT- en 5G-technologieën met zich meebrengen aan te pakken, zijn innovatieve strategieën nodig om de activiteiten te vereenvoudigen en tegelijkertijd deze vooruitgang te omarmen.

SASE toepassen

De integratie van Secure Access Service Edge (SASE) voor veilige en efficiënte cloud connectiviteit brengt complexe uitdagingen met zich mee, waarbij de behoefte aan security in balans moet worden gebracht met operationele efficiëntie.

Eurofiber baant de weg voor dynamische slimme steden in heel Europa

Het begon in 2000, toen Eurofiber zijn eerste glasvezelnetwerk van 500 km aanlegde om de vier grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met elkaar te verbinden. Vandaag de dag hebben ze meer dan 39.000 km glasvezel aangelegd - waarbij ze elke week 40 km aanleggen -, 11 datacenters en een digitale voetafdruk die Nederland, België, Frankrijk en een nieuwe vestiging in Duitsland bestrijkt.

Voor elk bedrijf dat zoveel glasvezelkabels aanlegt, is een betrouwbare systeemintegrator van vitaal belang als ze hun doel willen bereiken: Europese steden helpen om verbonden te blijven. Nomios is al 10 jaar een proactieve partner die Eurofiber helpt om van de begindagen van dark fiber over te stappen naar het aanbieden van een veilige en verbonden digitale infrastructuur.

Placeholder for Uitrol van nieuwe glasvezel verbindingen.Uitrol van nieuwe glasvezel verbindingen.
Case study
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Eugene BouterEugene Bouter

Eugène Bouter

Senior account executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog