Breedband & ISP

Veerkracht en betrouwbaarheid van breedband zijn de hoekstenen van de huidige digitale samenleving.

Placeholder for Black network cablesBlack network cables
Introductie

Secure and connected

Als breedband- of internetprovider lever je een van de meest essentiële diensten die van invloed zijn op het dagelijks leven van bedrijven, organisaties en het publiek.

Het is daarom essentieel dat jouw processen altijd optimaal zijn op het gebied van connectiviteit en beveiliging. Op beide gebieden kan je voor heel wat uitdagingen komen te staan die je wilt voorkomen of oplossen. Cybercriminaliteit, datalekken en connectiviteitsproblemen zijn slechts enkele voorbeelden. Begrijpen welke technologieën er zijn en het beste bij jouw situatie passen, is een veelvoorkomende uitdaging, aangezien er steeds meer technische oplossingen komen in een ruimte waar de concurrentie al hevig is.

Wij zijn er om je te helpen jouw weg te vinden in het technologielandschap en oplossingen op maat te bieden voor jouw branche.

Uitdagingen voor de sector

Klinken deze bekend?

  • Ervoor zorgen dat de kritieke infrastructuren van klanten te allen tijde beschermd zijn
  • Inzicht in het cybercrimelandschap en de technologieën eromheen
  • Technologie en toeleveringsketens van derden beveiligen om aanvallen te voorkomen
  • Connectiviteit en diensten optimaliseren om de concurrentie voor te blijven
  • Personeel trainen op cyberveiligheidsbewustzijn en voldoen aan de steeds veranderende regelgeving
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Klanten

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Breedband- en ISP-bedrijven die hun digitale infrastructuren aan ons toevertrouwen.
Eurofiber
EUnetworks
SES
Telenet Logo
Online nl Logo
Delta
Case study

Eurofiber baant de weg voor dynamische slimme steden in heel Europa

Het begon in 2000, toen Eurofiber zijn eerste glasvezelnetwerk van 500 km aanlegde om de vier grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met elkaar te verbinden. Vandaag de dag hebben ze meer dan 39.000 km glasvezel aangelegd - waarbij ze elke week 40 km aanleggen -, 11 datacenters en een digitale voetafdruk die Nederland, België, Frankrijk en een nieuwe vestiging in Duitsland bestrijkt.

Voor elk bedrijf dat zoveel glasvezelkabels aanlegt, is een betrouwbare systeemintegrator van vitaal belang als ze hun doel willen bereiken: Europese steden helpen om verbonden te blijven. Nomios is al 10 jaar een proactieve partner die Eurofiber helpt om van de begindagen van dark fiber over te stappen naar het aanbieden van een veilige en verbonden digitale infrastructuur.

Placeholder for Uitrol van nieuwe glasvezel verbindingen.Uitrol van nieuwe glasvezel verbindingen.
Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Sjaak lemmersSjaak lemmers

Sjaak Lemmers

Account Director,
Nomios Nederland

Laatste nieuws en blog