Software & technologie

Gevoed door opkomende technologieën zoals AI, anything-as-a-service (XaaS), cloud en edge computing, blijft de technologische industrie onze toekomst bepalen.

Placeholder for Developers behind screensDevelopers behind screens
Introductie

Secure and connected

Je bent je er terdege van bewust dat techbedrijven vaak bovenaan de lijst van doelwitten van cybercriminelen staan. Jaar na jaar zien we hackers inbreken bij softwarebedrijven en er vandoor gaan met waardevolle gegevens zoals e-mailadressen, wachtwoorden en andere gevoelige informatie.

Cyberbeveiliging is daarom een hoge prioriteit voor bedrijven in jouw branche. Maar welke oplossing is de juiste? En hoe zorg je ervoor dat jouw waardevolle digitale activa adequaat worden beschermd terwijl hackers met de dag geraffineerder worden?

Wij kunnen je helpen het landschap van oplossingen te verkennen en te begrijpen, zodat je over de beste technologie beschikt om cyberdreigingen aan te pakken. Beschouw ons als verlengstuk van jouw team met onze expertise die tot jouw beschikking staat.

Sluit je aan bij leiders in de sector

Software- en technologiebedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen.
Google Logo
ADP Logo
Amadeus Logo
Dassault Systemes
Lexis Nexis Logo
Cegid Logo
Uitdagingen voor de industrie

Klinken deze je bekend in de oren?

Deze uitdagingen weerspiegelen de dynamische en complexe aard van netwerkconnectiviteit en security in de software- en technologie-industrie. Er is een strategische aanpak voor nodig, die zowel geavanceerde technologische oplossingen als effectief beleidsbeheer omvat.

Inzicht in risico's van cyberaanvallen

Het handhaven van uitgebreid toezicht om risico's van cyberdreigingen zoals DDoS, ransomware en malware te beperken is een voortdurende uitdaging.

Mankracht voor het monitoren van cyberdreigingen

Het waarborgen van voldoende bekwame mankracht voor het regelmatig en effectief monitoren van cyberdreigingen blijft een kritieke behoefte.

Een DevOps-cultuur bevorderen

Het implementeren van een DevOps-cultuur is essentieel om efficiënte inzet en optimalisatie door ontwikkelteams mogelijk te maken.

Gegevens beschermen

Constante alertheid is vereist om waardevolle gegevens van bedrijven, klanten, leveranciers en partners te beschermen tegen inbreuken en ongeoorloofde toegang.

Voldoen aan voorschriften voor cybersecurity

Navigeren door en voldoen aan de steeds veranderende regelgeving op het gebied van cybersecurity is een complexe en voortdurende taak.

Grootschalige IT-projecten uitvoeren

Het succesvol beheren en afronden van grootschalige, langdurige IT-projecten is een grote uitdaging op het gebied van projectbeheer en het toewijzen van middelen.

Netwerkontwerp en technologieselectie

Het selecteren van het juiste netwerkontwerp en de juiste technologieoplossingen om te voldoen aan veranderende bedrijfsbehoeften is een belangrijk en voortdurend besluitvormingsproces.

Zero Trust implementatie

Het implementeren van een zero-trust security model vereist het verifiëren van elk verzoek om toegang, wat het netwerkbeheer bemoeilijkt.
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Onze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team in Zoeterwoude is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, vendoren te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Leandros van KoertLeandros van Koert

Leandros van Koert

Account Executive,
Nomios Nederland

Artikelen

Laatste nieuws en blog