NDR

Network Detection & Response

Network Detection & Response wordt nu beschouwd als een onmisbaar middel om bedrijfsnetwerken te beveiligen.

Placeholder for Wifi as a Service WaaSWifi as a Service WaaS
Introductie

Wat is Network Detection & Response?

NDR (network detection and response) is een oplossing die context toevoegt aan beveiligingsbedreigingen. Dankzij functies zoals de analyse van netwerkverkeer en de realtime-inspectie van netwerkcommunicatie kunnen NDR-oplossingen bedreigingen, afwijkend gedrag en risicovolle activiteiten in alle hoeken van uw netwerk opsporen en onderzoeken. NDR fungeert als een virtuele forensische expert die in staat is de exacte omvang en bijzonderheden van een beveiligingsincident of -inbreuk te doorgronden.

NDR-oplossingen maken gebruik van de sterke punten en vrijwel onbeperkte mogelijkheden van high-end AI, machine learning en deep learning om voorspellende risicoanalyses te bieden. Wanneer u te maken hebt met grote hoeveelheden slecht gecontextualiseerde alarmen, is NDR vaak beter geschikt dan SIEM.

De oplossingen bieden meestal een gecentraliseerde, machinegerichte analyse van het netwerkverkeer en respons, inclusief efficiënte workflows en automatisering. De positionering in het netwerk en de hulp van machine learning zorgen voor een volledig inzicht in en analyse van het netwerk om met name laterale bewegingen te identificeren en te elimineren.

  • Scope: Netwerk en inter-device verkeer
  • Doel: Zichtbaarheid/transparantie van netwerkverkeer, detectie van bekende en onbekende bedreigingen en laterale bewegingen, alarmering en respons
  • Methoden: Indicator of Attack (IoA), onregelmatigheidsdetectie, gebruikersgedrag, machine learning
  • Uitdagingen: Geavanceerde aanvallen en inbraken, aanvallen zonder malware
Ons ecosysteem

Toonaangevende NDR-technologiepartners

Gerelateerde oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Maak verbinding

Neem contact op met onze security experts

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Nu bellen
Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog