Placeholder for ProofpointProofpoint
Silver Partner

Proofpoint

Biedt bescherming en zichtbaarheid voor je grootste risico op het gebied van cyberbeveiliging: je mensen

Placeholder for Metro line over highwayMetro line over highway

Waarom Proofpoint?

Een bewezen suite met oplossingen

De oplossingen van Proofpoint houden 99% van alle aanvallen via bijlagen tegen. Elke dag detecteert en blokkeert het bedrijf geavanceerde bedreigingen en nalevingsrisico's in ruim 600 miljoen e-mails, meer dan 7 miljoen mobiele apps en honderdduizenden socialmedia-accounts. Proofpoint helpt klanten ook met het veilig delen van grote bestanden en het beschermen van vertrouwelijke data wanneer die worden verzonden, opgeslagen en gearchiveerd.

De snelheid en innovatie van de cloud

De oplossingen van Proofpoint zijn gebaseerd op een geavanceerd cloudplatform dat een combinatie biedt van snelheid en innovatie. Het uitrollen, aanpassen en updaten ervan gaat sneller dan bij on-premises systemen. Op die manier blijf je ook de nieuwste bedreigingen altijd een stap voor. Zo heeft een organisatie met 360.000 werknemers kortgeleden de oplossingen van Proofpoint geïmplementeerd – binnen 48 uur.

Uitgebreide informatie en zichtbaarheid

Geen enkele andere leverancier van cyberbeveiliging heeft een wereldwijd platform voor e-mail, social media en mobiele apparaten. Proofpoint verzamelt en analyseert per dag meer dan 100 miljard datapunten, die afkomstig zijn van ruim 100 miljoen mailboxen, 200 miljoen socialmedia-accounts en 7 miljoen mobiele apps.

De informatie die wordt opgebouwd met behulp van deze data biedt jou de noodzakelijke zichtbaarheid voor het inschatten van de situatie en schaal van een aanval, en de bruikbare inzichten waarmee je je snel en effectief kunt verweren.

Onze Proofpoint-experts staan voor je klaar

Nomios Nederland is een bekroonde partner van Proofpoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Proofpoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios Nederland bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Proofpoint-oplossing.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates