Infradata is nu Nomios. Ontdek onze nieuwe Europese merkidentiteit. Lees meer

Silver Partner
logo Proofpoint

Proofpoint

Biedt bescherming en zichtbaarheid voor je grootste risico op het gebied van cyberbeveiliging: je mensen

Een modern cybersecuritybedrijf dat mensen, data en merken beschermt tegen geavanceerde aanvallen en compliance risico's.

Je mensen werken ver buiten de grenzen van traditionele netwerken en verbonden eindpunten. E-mail, social media en mobiele apparaten zijn de nieuwe 'tools of the trade'. Maar voor cybercriminelen zijn het nieuwe doelwitten.

Proofpoint beschermt jouw mensen, data en merken tegen geavanceerde aanvallen en nalevingsrisico's. De oplossingen van Proofpoint zijn gebaseerd op cloudtechnologie en op het meeste geavanceerde informatieplatform ter wereld. Ze detecteren en blokkeren gerichte aanvallen zeer effectief en reageren razendsnel op verdachte situaties.

Waarom Proofpoint?

Een bewezen suite met oplossingen

De oplossingen van Proofpoint houden 99% van alle aanvallen via bijlagen tegen. Elke dag detecteert en blokkeert het bedrijf geavanceerde bedreigingen en nalevingsrisico's in ruim 600 miljoen e-mails, meer dan 7 miljoen mobiele apps en honderdduizenden socialmedia-accounts. Proofpoint helpt klanten ook met het veilig delen van grote bestanden en het beschermen van vertrouwelijke data wanneer die worden verzonden, opgeslagen en gearchiveerd.

De snelheid en innovatie van de cloud

De oplossingen van Proofpoint zijn gebaseerd op een geavanceerd cloudplatform dat een combinatie biedt van snelheid en innovatie. Het uitrollen, aanpassen en updaten ervan gaat sneller dan bij on-premises systemen. Op die manier blijf je ook de nieuwste bedreigingen altijd een stap voor. Zo heeft een organisatie met 360.000 werknemers kortgeleden de oplossingen van Proofpoint geïmplementeerd – binnen 48 uur.

Uitgebreide informatie en zichtbaarheid

Geen enkele andere leverancier van cyberbeveiliging heeft een wereldwijd platform voor e-mail, social media en mobiele apparaten. Proofpoint verzamelt en analyseert per dag meer dan 100 miljard datapunten, die afkomstig zijn van ruim 100 miljoen mailboxen, 200 miljoen socialmedia-accounts en 7 miljoen mobiele apps.

De informatie die wordt opgebouwd met behulp van deze data biedt jou de noodzakelijke zichtbaarheid voor het inschatten van de situatie en schaal van een aanval, en de bruikbare inzichten waarmee je je snel en effectief kunt verweren.

Onze Proofpoint-experts staan voor je klaar

Nomios is een bekroonde partner van Proofpoint met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door Proofpoint zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van Nomios bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw Proofpoint-oplossing.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates