Placeholder for Google Chronicle Security Partner / ResellerGoogle Chronicle Security Partner / Reseller
Certified Partner

Google Chronicle

Google Chronicle biedt geavanceerde cybersecurityoplossingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Google's expertise en cloud-native mogelijkheden om security operations teams te versterken.

Placeholder for Pascal meier X Ml VD Tu E Hpg unsplashPascal meier X Ml VD Tu E Hpg unsplash

Welkom bij Chronicle: Waar beveiliging innovatie ontmoet

Ontdek het rijk van geavanceerde cybersecurity oplossingen die snelheid, schaal en intelligentie combineren om moderne dreigingen te bestrijden. Chronicle biedt u de kracht van Google's cloud-native Security Operations Suite.

Til uw beveiliging naar een hoger niveau

Ontgrendel de mogelijkheid om cyberdreigingen met ongekende efficiëntie te detecteren, onderzoeken en reageren. Google Chronicle is op maat gemaakt om u voor te blijven in een voortdurend evoluerend dreigingslandschap.
Placeholder for Chronicle securityChronicle security

Chronicle Security Operations onthuld

Onze nieuwste aanbieding, Chronicle Security Operations, introduceert een moderne, cloud-geboren suite die is ontworpen om cloud-first, moderne SecOps-teams te versterken. Het biedt een cloud-native architectuur, petabyte-schaal, sub-seconde queries en geautomatiseerde reacties.

Benut Google's Expertise

Benut Google's kennis met Chronicle's samengestelde detecties, inzichten en playbooks, die u de tools bieden om dreigingen te onthullen die eerder onopgemerkt bleven.

Transformeer uw beveiligingsaanpak

Of het nu gaat om het elimineren van blinde vlekken in uw bestaande beveiligingsinfrastructuur of het ondernemen van een volledige SOC-transformatie, Chronicle is hier om u te helpen betere beveiligingsresultaten te bereiken in elke fase van uw reis.

Google - Chronicle

Explainer video: Google Chronicle

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates