Placeholder for NokiaNokia
Certified Partner

Nokia's Optical LAN (POL)

Nokia's Optical LAN biedt een duurzame, kostenefficiënte glasvezelnetwerkoplossing voor verbeterde prestaties en connectiviteit binnen verschillende organisaties.

Placeholder for Nokia partner resellerNokia partner reseller
Placeholder for Nokia ONT optical LanNokia ONT optical Lan

Nokia's Optical LAN (POL)

Nokia in-wall ONT Optical LAN

  • Modular design
  • 4 x GE ports with auto-negotiation
  • PoE powering up to 60W per Ethernet port

Een duurzame, kostenefficiënte, high-performance glasvezel netwerkoplossing

In een tijdperk waar duurzaamheid, kosten-efficiëntie en prestaties van groot belang zijn, komt Nokia's Optische Local Area Network (Optical LAN) naar voren als een transformerende oplossing. Op maat gemaakt om verwachtingen te overtreffen, herdefinieert Nokia's Optische LAN de standaard voor verbonden ervaringen in verschillende sectoren.

Organisaties mogelijkheden bieden over het hele spectrum

De innovatieve Optische LAN oplossing van Nokia is ontworpen om zowel publieke als private sector organisaties te helpen bij het navigeren door de steeds veranderende eisen van serviceverlening met superieure netwerkprestaties. Deze oplossing is bedreven in het verbeteren van operaties in een breed scala aan industrieën, waaronder bedrijven, overheidsinstanties, luchthavens, logistiek, productie, horeca, vastgoedontwikkeling en onderwijsinstellingen.

Organisaties die Nokia's Optische LAN gebruiken profiteren van:

  • Kostenverlaging: Door een unified netwerk in te zetten, kunnen organisaties aanzienlijk lagere operationele kosten realiseren.
  • Verbeterde capaciteit: De infrastructuur verbetert de bedrijfsprestaties door de broodnodige capaciteit toe te voegen.
  • Verbeterde connectiviteit: Het zorgt voor superieure mobiele connectiviteit voor gebruikers, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd.

Nokia's Optische LAN staat niet alleen als een technologische oplossing, maar ook als een katalysator voor organisaties die streven naar het leveren van ongeëvenaarde service-ervaringen, het behalen van kostenbesparingen en het veiligstellen van langetermijnwaarde uit hun netwerkinfrastructuur.

Optical LAN

Kenmerken en voordelen

Nokia's Optical LAN wordt gekenmerkt door zijn overtuigende kenmerken en voordelen.

Het biedt gigabit- en 10 gigabit-snelheden, met het potentieel voor onbeperkte bandbreedte, wat zorgt voor een premium service-ervaring.

De oplossing stroomlijnt operaties, vermindert energieverbruik, maakt fysieke ruimte vrij en verlaagt de kosten voor apparatuur en bekabeling, wat aanzienlijke besparingen oplevert.

Met een levensduur van meer dan 50 jaar is Nokia's op vezels gebaseerde LAN een flexibele, schaalbare, langetermijnoplossing die zich aanpast aan toekomstige behoeften en technologieën.

Nokia's Optical LAN is meer dan alleen een netwerkoplossing; het is een strategische investering in de toekomst van de organisatorische infrastructuur, met een groen, kosteneffectief en hoogwaardig netwerk dat generaties lang kan worden gebruikt.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates