Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Marvis Virtual Network Assistant

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. Het is een essentieel onderdeel van het IT-team.

Placeholder for Aerial view city streetsAerial view city streets

Marvis virtuele netwerk assistent

De Marvis Virtual Network Assistant (VNA) maakt gebruik van Mist AI om de manier waarop IT-teams communiceren en omgaan met bedrijfsnetwerken te transformeren. Met Natural Language Processing (NLP), een conversatie-interface, prescriptieve acties, Self-Driving Network™-operaties en geïntegreerde helpdeskfuncties stroomlijnt Marvis VNA operaties en optimaliseert het gebruikerservaringen van client tot cloud - d.w.z. over draadloze toegang, bekabelde toegang en SD-WAN-domeinen.

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. Het is een essentieel lid van het IT-team en biedt onovertroffen inzicht en automatisering. Het leert voortdurend naarmate meer data wordt opgenomen en gebruikt deze steeds groeiende kennis om proactief problemen in real-time te corrigeren, problemen te voorspellen voordat ze zich voordoen, en/of trouble tickets op te lossen als onderdeel van Juniper's unieke AI-gedreven support model.

Belangrijkste kenmerken

  • Een conversatie-interface gebruikt natuurlijke taal om de intentie van de gebruiker te begrijpen.
  • Marvis onderneemt automatisch actie of geeft aanbevelingen om proactief een probleem op te lossen voordat gebruikers weten dat het bestaat.
  • Marvis Android-app maakt een overzicht van het netwerk op klantniveau mogelijk, waarbij gebeurtenissen direct vanaf de apparaten van eindgebruikers worden vastgelegd.
  • Gevalideerde Mist AI-gestuurde ondersteuning kan door gebruikers gegenereerde tickets tot 90 procent verminderen.
  • Real-time inzichten en vereenvoudigde probleemoplossing op client-, apparaat- en siteniveau helpen de servicekwaliteit te verbeteren.
Marvis Virtual assistant

Kenmerken en voordelen

De Marvis Conversational Interface maakt gebruik van geavanceerde NLP (Natural Language Processing) om de intentie en doelstellingen van de gebruiker te begrijpen. De interface contextualiseert de vraag om specifieke resultaten terug te geven en kan zelfs acties ondernemen op basis van feedback van de gebruiker. Beschrijf je intentie aan Marvis, en het zal een actie ondernemen zonder dat je specifieke dashboards of CLI-commando's hoeft te onthouden om de wijziging door te voeren.

Momenteel alleen voor Android. Krijg netwerkzichtbaarheid binnenstebuiten, vanuit het perspectief van het apparaat. In aanvulling op de rijke zichtbaarheid van de Wi-Fi ervaring van het apparaat, kun je nu begrijpen hoe het apparaat de Wi-Fi-omgeving ziet.

Marvis voegt anomaliedetectie toe aan service-level expectation (SLE's), zodat je proactief gebeurtenissen kunt identificeren die van invloed zijn op de service en de hoofdoorzaak kunt bepalen voor snelle reparatie en oplossing.

Marvis maakt gebruik van Bayesiaanse gevolgtrekkingen om oorzaken te identificeren met de hoogste waarschijnlijkheid van associatie met problemen die zich voordoen op het netwerk. Deze aanpak levert een nauwkeurigere analyse van de hoofdoorzaak op, zodat problemen sneller kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

Marvis correleert informatie uit een grote kennisdatabase, waaronder WLAN, LAN, WAN en beveiligingsdomeinen, om de omvang en reikwijdte van een probleem te bepalen. Deze correlatie helpt je bij het prioriteren van problemen, het efficiënt toewijzen van resources en het verminderen van de druk op supportteams.

Marvis Actions, een functie van het Self-Driving Network™, maakt gebruik van Mist AI om de hoofdoorzaak van problemen in IT-domeinen (WLAN, LAN, WAN en beveiliging) te identificeren. Het herstelt automatisch of beveelt acties aan (driver-assist modus) met een hoge effectiviteit voor verbonden systemen buiten het Juniper domein.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates