Placeholder for Juniper Networks Partner/ ResellerJuniper Networks Partner/ Reseller
Elite Plus Partner

Juniper Marvis Virtual Network Assistant

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. Het is een essentieel onderdeel van het IT-team.

Placeholder for Juniper Networks PartnerJuniper Networks Partner

Marvis virtuele netwerk assistent

De Marvis Virtual Network Assistant (VNA) maakt gebruik van Mist AI om de manier waarop IT-teams communiceren en omgaan met bedrijfsnetwerken te transformeren. Met Natural Language Processing (NLP), een conversatie-interface, prescriptieve acties, Self-Driving Network™-operaties en geïntegreerde helpdeskfuncties stroomlijnt Marvis VNA operaties en optimaliseert het gebruikerservaringen van client tot cloud - d.w.z. over draadloze toegang, bekabelde toegang en SD-WAN-domeinen.

Marvis is niet zomaar een "nice to have" tool. Het is een essentieel lid van het IT-team en biedt onovertroffen inzicht en automatisering. Het leert voortdurend naarmate meer data wordt opgenomen en gebruikt deze steeds groeiende kennis om proactief problemen in real-time te corrigeren, problemen te voorspellen voordat ze zich voordoen, en/of trouble tickets op te lossen als onderdeel van Juniper's unieke AI-gedreven support model.

Marvis Virtual assistant

Kenmerken en voordelen

De Marvis Conversational Interface maakt gebruik van geavanceerde NLP (Natural Language Processing) om de intentie en doelstellingen van de gebruiker te begrijpen. De interface contextualiseert de vraag om specifieke resultaten terug te geven en kan zelfs acties ondernemen op basis van feedback van de gebruiker. Beschrijf je intentie aan Marvis, en het zal een actie ondernemen zonder dat je specifieke dashboards of CLI-commando's hoeft te onthouden om de wijziging door te voeren.

Momenteel alleen voor Android. Krijg netwerkzichtbaarheid binnenstebuiten, vanuit het perspectief van het apparaat. In aanvulling op de rijke zichtbaarheid van de Wi-Fi ervaring van het apparaat, kun je nu begrijpen hoe het apparaat de Wi-Fi-omgeving ziet.

Marvis voegt anomaliedetectie toe aan service-level expectation (SLE's), zodat je proactief gebeurtenissen kunt identificeren die van invloed zijn op de service en de hoofdoorzaak kunt bepalen voor snelle reparatie en oplossing.

Marvis maakt gebruik van Bayesiaanse gevolgtrekkingen om oorzaken te identificeren met de hoogste waarschijnlijkheid van associatie met problemen die zich voordoen op het netwerk. Deze aanpak levert een nauwkeurigere analyse van de hoofdoorzaak op, zodat problemen sneller kunnen worden geïdentificeerd en opgelost.

Marvis correleert informatie uit een grote kennisdatabase, waaronder WLAN, LAN, WAN en beveiligingsdomeinen, om de omvang en reikwijdte van een probleem te bepalen. Deze correlatie helpt je bij het prioriteren van problemen, het efficiënt toewijzen van resources en het verminderen van de druk op supportteams.

Marvis Actions, een functie van het Self-Driving Network™, maakt gebruik van Mist AI om de hoofdoorzaak van problemen in IT-domeinen (WLAN, LAN, WAN en beveiliging) te identificeren. Het herstelt automatisch of beveelt acties aan (driver-assist modus) met een hoge effectiviteit voor verbonden systemen buiten het Juniper domein.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Zoeterwoude staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2

Marvis Minis: Netwerkbeheer transformeren met AI

Marvis Minis, versterkt door Mist AI, zijn revolutionair in het transformeren van netwerkbeheer door digitaal gebruikersverbindingen te simuleren. Deze innovatieve tool maakt gebruik van machine learning zonder directe supervisie om netwerkconfiguraties te begrijpen en proactief problemen te signaleren, waardoor de gebruikerservaring aanzienlijk verbetert.

  • Biedt continue netwerkprestatie-optimalisatie met geïntegreerde, actieve validatie, beschikbaar als onderdeel van het Marvis VNA-abonnement zonder de noodzaak voor extra hardware of software.
  • Maakt gebruik van zelflerende technologie die zich automatisch aanpast voor snelle netwerkveranderingen en efficiënte probleemoplossing, inclusief Dynamic PCAP, zonder manuele setup.
  • Vereenvoudigt implementatie met opties voor automatische en on-demand setup, gericht op een gebruiker-onafhankelijke ervaring.
  • Verbetert AI-native netwerken door integratie met Mist AI, wat kosten bespaart en gedetailleerde data-analyse voor precieze troubleshooting en leren mogelijk maakt.
  • Verandert netwerkbeheer naar een vooruitziende aanpak door uitgebreide inzichten en versnelde probleemoplossing via Mist AI.

Marvis VS. Marvis Minis

Marvis en Marvis Minis zijn beide essentiële onderdelen van Junipers netwerkbeheer, maar hebben elk unieke functies. Marvis Virtual Network Assistant (VNA) is een door AI ondersteunde tool die IT-operaties optimaliseert binnen het gehele netwerk van een organisatie. Het maakt gebruik van geavanceerde Natural Language Processing (NLP) voor interacties in natuurlijke taal en biedt voorgeschreven acties voor diverse netwerkissues. Het is ontworpen om brede inzichten te verschaffen en diverse aspecten van het netwerkbeheer te automatiseren, van cliënt tot cloud.

Marvis Minis daarentegen richten zich specifiek op het simuleren van gebruikersverbindingen om netwerkconfiguraties proactief te testen en te valideren. Ze focussen op het leren van netwerkconfiguraties met machine learning zonder directe supervisie en het belichten van potentiële problemen voordat deze invloed hebben op de gebruikerservaring. Terwijl Marvis VNA een breed, AI-gestuurd ondersteunings- en interactiemodel biedt voor IT-teams, concentreren Marvis Minis zich op de proactieve validatie van netwerkconfiguraties en probleemoplossing, en functioneren als een digitale tweeling van de netwerkervaring.

Marvis Minis zijn cruciaal voor een proactieve en efficiënte strategie voor netwerkbeheer en bieden een eenvoudige, geïntegreerde oplossing om een optimale netwerkgezondheid te handhaven. Bekijk onze video-demo om Marvis Minis in actie te zien, waar ze het vermogen demonstreren om netwerkproblemen te anticiperen en op te lossen, en zo zorgen voor een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Artikelen

Meer updates